01.12.2016 09:52

Дермеджиев: Пълно надмощие за нас, Левски само ритаха топката напред

Видян 1616 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Треньорът на Лудогорец Георги Дермеджиев не смята, че Левски е играл по-добре преди почивката при победата на разградчани с 2:1 в Разград след обрат. „Сините” водеха на почивката, но голове на Вандерсон и Марселиньо с глава обърнаха нещата.


„Това беше една много важна среща за нас. Мачът се разви по най-неприятния начин за нас, в началото получихме гол. Не съм сигурен, че са контролирали Левски мача през първото полувреме. Ние през всички 90 минути имахме превес. Те бяха много добре затворени, през първото полувреме имаме само 1-2 ситуации. Второто полувреме пълно диктуване на темпо, на всичко и успяхме да вкараме два гола, които са много важни за нас за тия три точки. Опитвахме се да пробием отляво или отдясно, откъдето има възможност. Линиите им бяха доста близо и след 25-ата минута малко се разклатиха и тогава се получиха някои от ситуациите”, коментира Дерменджиев след победата в дербито пред Диема спорт 2.


Треньорът на „орлите” смята, че надмощието на неговия отбор е било още по-силно през втората и по думите му Левски само са изритвали напред топката.


„Марселиньо е важен за отбора, но Левски вече беше отпаднал и се бяха пробрали много дълбоко в полето, изритваха ги топките напред, нямаха никаква идея. Ние бяхме много организирани, добре контролирахме топката и с влизането на Марселиньо се канализираха действията”.


Дерменджиев иска Лудогорец да продължи серията от 12 поредни победи в Първа лига.


„9 точки е много добър комфорт за нас, но и много отговорни, защото ние трябва да продължим да играем по същия начин. Има много мачове, ние ще бъдем отговорни и в другите срещи. Ние ще направим всичко възможно да продължи победната ни серия, но не можем да гадаем какво ще бъде занапред”.


Травмата на Джонатан Кафу не е сериозна.


„Имах притеснения поради метеорологичните условия. Много рязко паднаха температурите, те не са свикнали да играят на такива ниски температури. Не е тежко състоянието на Кафу, футболистите издържаха и ги поздравявам за тоя мач”.


Дерменджиев изрази съпричастността на бразилците в отбора и на всички в Лудогорец към трагедията в Шапокоензе.


„Когато има човешка трагедия, независимо каква е, ние сме съпричастни. В тоя случай е футболен отбор и ние също сме страшно много съпричастни към футболистите и техните семейства. Не искаме да се случва с който и да било това, коментирали сме го. Има футболист, който е играл в България, в ЦСКА, но това е изключително голяма трагедия”, каза Георги Дерменджиев.


Той обяви, че Лудогорец няма да изневери на стила си при гостуването на ПСЖ другата седмица.


„Това е последният мач от груповата фаза на Шампионска лига. Ще играем както играхме тука срещу тях. Те са един изключително силен отбор, като домакини играят още по-силно, но ние сме доволни, че можем да играем срещу такъв отбор”.


На своя брифинг след мача Дерменджиев посочи, че не е бил никак изненадан от играта на Левски.


„Трудно можем да се изненадаме тук в България с каквото и да било, познаваме се. Ние не бяхме изненадани. Исках ние да запазим това поведение и да продължаваме. Дори в съблекалнята им казах, че не трябва да бъдат изнервени, а да бъдат спокойни и търпелив”.


„Много съм доволен от футболистите, от тяхното израстване. В миналия сезони бяхме колебливи като играем в европейските турнири, а сега играем и на вътрешно на много високо ниво. През първото полувреме те нямаха също никакви ситуации, освен този гол, който влезе. Трудно се намираше подход в тяхната врата, но след 20-ата минута те се поразкъсаха и започнахме да имаме ситуации. Не бяха 100-процентови, но имахме. През второто полувреме видяхте за какво надмощие става въпрос”, сподели наставникът на шампионите.


Източник: фокус



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но