22.11.2016 16:22

Кубрат Пулев се отказа от Европейския пояс

Видян 1165 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев очаквано взе решение да оваканти европейската титла,която спечели през май с победа по точки срещу британеца Дерек Чисора.


Решението на Кобрата не е изненадващо,тъй като той беше длъжен да защитава пояса си срещу поляка Мариуш Вах, а в същото време на 3 декември в столичната зала Арена Армеец българският боксьор ще спори за интерконтиненталната титла срещу нигериеца Самюел Питър.


Целите ни с Кубрат са много по-високи от пояса на Европейския боксов съюз. Ние се целим към световната титла и пътят ни към нея започва в София с мача срещу Нигерийския кошмар, каза пред Билд проумотърът на българина Кале Зауерланд.


В интервю за Нова Телевизия Кобрата сподели, че се чувства много по-концентриран, когато тренира в Германия, защото е далеч от приятелите си и не се разсейва по никакъв начин. По отношение на предстоящия мач той каза че от отдавна е обещал на българската публика да се проведе у нас такава среща. Пулев се надява неговият по-малък брат Тервел също да зарадва зрителите с победа на родна земя. Както е известно той също ще вземе участие в шоуто Нощта на шампионите.Нека зрителите да дойдат да ни подкрепят, да дойдат да направим една победа заедно, завърши с усмивка Кубрат Пулев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби