14.11.2016 10:11

България излъга Беларус

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор на България постигна много важна и ценна победа с 1:0 над коравия тим на Беларус в квалификационна среща за световното първенство в Русия през 2018 година. Звездата на тима Ивелин Попов бе точен с глава в 10-ата минута, когато засече отлично центриране на Спас Делев. Победата бе първа за новия ни национален селекционер Петър Хубчев, който бе записал две загуби при предишните си две срещи начело на трикольорите. Силен мач за лъвовете направи вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов, който спаси няколко сериозни положения, открили се пред гостите.



Срещата на националния стадион Васил Левски ще се запомни най-вече с тъжната гледка по трибуните. Едва 2000 зрители изгледаха на живо успеха на родните ни национали.Резултатът щеше да е направо плачевен, тъй като няколко часа преди срещата бяха продадени по-малко от 300 билета. Футболният съюз частично замаза излагацията като раздаде над 2000 покани на деца и юноши от школите в София. С тази посещаемост мачът влезе в топ 3 на най-слабо посетените официални срещи на България.



С втората си победа в своята група трикольорите остават на четвърто място с шест точки, но имат само една по-малко от Швеция и Холандия. Именно лалетата гостуват в София на 25 март, когато е следващата квалификация на България.Дано тогава феновете по трибуните да бъдат много повече от тези, които избраха да посетят мача с Беларус.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни