21.07.2016 11:36

Реконструират трибуните в Арена Армеец за Supercross Sofia 2

Видян 2241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Специална реконструкция на трибуните на Арена Армеец ще бъде направена през следващите месеци заради най-зрелищното състезание с мотори в света – Supercross Sofia 2, което ще се състои на 1 и 2 октомври в най-голямата закрита зала в България. Ремонтът е необходим, за да може да се покрият изцяло техническите параметри на моторното шоу, които ще отговарят на световните стандартни за подобен род събития.

За целта в София ще пристигне екип от американски специалисти, които ще следят всеки етап от реконструкцията. Самият процес на строеж на трасето за състезанието ще започне една седмица преди събитието и ще отнеме повече от 72 часа непрестанна работа. Над 3200 тона пръст ще бъдат вкарани в залата с постоянен потoк от над 40 камиона, които ще се движат в колона и ще разтоварват на определени места.



Състезанието по суперкрос има славата на най-мащабното и зрелищно събитие на две колела в света. София отново беше предпочетенa за провеждане на кръг от шампионата заради високата оценка за миналогодишната организация, най-висока в Европа – 92.5%. С дебютното издание на събитието България се превърна в първата държава от Източна Европа и четвъртата на континента (след Швейцария, Франция и Италия), която посрещна такъв тип състезание.

Както вече беше обявено, първите суперзвезди, които потвърдиха, че ще се включат в грандиозната битка, са настоящият шампион на София и носител на купите от всички европейски кръгове по суперкрос Джъстин Брайтън и актуалния шампион на САЩ Малкълм Стюарт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв