11.07.2016 15:39

Българка е световна шампионка по ММА

Видян 1816 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


България вече има световен шампион по смесени бойни изкуства в лицето на Александра Тончева, която записа името си, ставайки първият ни боец, спечелил титла по ММА при аматьорите. Алекс премина убедително над съпернички от Великобритания, Румъния и Полша и след европейското си отличие от 2015 г. показа на всички, че е най-добрата и в света.
"Бойците от българския национален отбор в жестока конкуренция от над 250 състезатели от 53 страни, извоюваха един златен, два сребърни и един бронзов медал на Световното първенство по ММА в Лас Вегас, САЩ. С това България се изкачи на трето място световната отборна ранглиста", съобщи президентът на Българската федерацията по ММА Станислав Недков.



Много малко не достигна на Тенчо Караенев да подобри вицешампионското си класиране от миналогодишното световно. След победи над бойци от Канада, Исландия и Финландия, Тенчо беше надигран от ирландец и след двата си сребърни медала от световно и бронза от Евро 2015, той стана първия българин с 3 медала от големи първенства.
Европейският шампион в тежка категория Даниел Гълъбаров остана с бронзов медал и с огромната амбиция на Европейското през ноември да покаже отново, че е най-добрия в тази категория.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв