Свързани новини

27.06.2016 10:06

Белгия с рекордна победа на Евро 2016

Видян 1184 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Белгия постигна рекордна победа в своята история на Европейско първенство с 4:0 над Унгария в осмфинафинален мач от Евро 2016. Триумфът донесе самочувствие за тима на Марк Вилмотс, който ще играе срещу Уелс за място на полуфиналите.


   Селекционерът на унгарския национален отбор по футбол Бернд Щорк призна превъзходството на състава на Белгия. Германският спец обаче като цяло е доволен от представянето на "маджарите" на шампионата на Стария континент, предаде БНР.


Знаехме, че ще срещнем много силен отбор, номер 2 в световната ранглиста. Искам да поздравя моя отбор за това, което постигна на Евро 2016. Развивахме се от мач на мач и можем да гледаме към бъдещето с оптимизъм. Победата на Белгия е заслужена. Поздравявам ги, но въпреки това съм доволен от представянето ни. Мачът можеше да се развие по друг начин през второто полувреме, защото с малко късмет можехме да изравним. Нормално е срещу толкова силен съперник да допускаме и положения през нашата врата. През първото полувреме подходихме с прекалено голям респект към тях, а след почивката опитахме всичко, но за съжаление не бяхме възнаградени.


Можем да напуснем турнира с високо вдигната глава. Футболистите направиха нещо страхотно. Със сигурност сега ще можем да гледаме към следващите ни задачи с по-голямо самочувствие. Отборът показа, че може да играе футбол и да бъде конкурентен на международната сцена. Това ме прави оптимист за предстоящите световни квалификации, каза Щорк.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни