27.06.2016 09:46

Португалия и Полша продължават на ¼ финалите, в мача на Брекзита Уелс би Северна Ирландия

Видян 1225 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полша и Португалия ще се срещнат на четвъртфиналите на Евро 2016, след като успяха да отстранят съответно  Швейцария и Хърватия.


 


Португалия и Хърватия изиграха един от най-скучните мачове на европейското първенство досега, като не си вкараха гол в редовното време. В 117-та минута резервата Рикардо Куарешма вкара за португалците, като това бе и единственото попадение в мача.


Швейцарският национал Джердан Шакири със задна ножица вкара най-красивия гол на Евро 2016 и успя да прати мача с Полша в продължения. Крилото на Стоук сити изравни резултата  8  минути преди края на редовното време. Швейцария беше по-добрият отбор, но изгуби при дузпите.


В мача на Брекзита Уелс би Северна Ирландия, както стана и на рефрендума във Великобритания. Мегазвездата Гарет Бейл еднолично класира тима си напред в Евро 2016, след като принуди бранител на Северна Ирландия да си отбележи автогол в т.нар. Битка за Британия от 1/8-финалите.


Двубоят между двата отбора премина равностойно, с лек превес на ирландците, но по-голямата класа и опитност на състава на Уелс си оказа решаващата дума.


А домакинът Франция се класира на 1/4-финалите на Евро 2016, след като на стадион Олимпик  в Лион обърна с 2:1 Ирландия в зрелищен мач вчера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева