13.06.2016 10:15

Световният шампион Германия вкарва в 19’

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Световният шампион Германия започна с победа участието си на Евро 2016. Бундестимът се наложи с 2:0 над Украйна в първия си мач от група С на турнира. Германците изиграха силен мач и надиграха съперника си, особено през второто полувреме. Шкодран Мустафи откри резултата в 19-ата минута, а Бастиан Швайнщайгер в 92-ата минута реши всичко с второто попадение за своя тим. Освен това бе продължена традицията Германия никога да не губи първия си мач на еврофинали.
Срещата започна с натиск на Германия и още в 3-ата минута удар на Гьотце бе блокиран, а при добавката Дракслер стреля покрай вратата. В 19-ата минута обаче Германия издебна своя шанс и откри резултата. Тони Кроос центрира от фаул и Шкодран Мустафи се извиси и с глава отбеляза за 1:0.



Бундестимът продължи да тества Пятов от дистанция и в 61-ата минута Сами Кедира отправи бомбен изстрел, но вратарят за пореден път бе на мястото си.



В заключителните минути темпото леко спадна, но влезлият като смяна Андре Шюрле на два пъти отправи нелоши удари, макар и без успех. В добавеното време Германия все пак стигна до втори гол. Съставът на Йоахим Льов организира хубава контраатака, Месут Йозил напредна по лявото крило и центрира за Бастиан Швайнщайгер, който от воле заби неспасяемо топката във вратата за крайното 2:0.



Така Германия заслужено тръгна с победа и записа първи три точки в актива си, като поведе в група С. Украйна пък се намира на дъното на таблицата с нулев актив, след като Полша триумфира над Северна Ирландия с 1:0. Днес програмата продължава с два мача - Австрия срещу Унгария от 19:00 ч и Португалия - Исландия от 22:00.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог