Свързани новини

12.05.2016 15:59

В Германия: Кобрата атакува световната титла още до края на годината

Видян 1445 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Германското издание Билд публикува специален материал за Кубрат Пулев след победата му над Дерек Чисора за европейската титла в Хамбург.


„Ребрата на Кобрата вероятно все още го болят след атаките в тялото на британеца. Въпреки това 35-годишният европейски шампион може да се радва - в края на годината пред него стои нов шанс за световната титла на IBF“, коментира изданието.


„Шампионът е британецът Антъни Джошуа, а първото и второто място в ранглистата все още не са заети. Едно от тях ще бъде за победителя в срещата на 21 май в Нова Зеландия между Несломимото киви - 24-годишния Джоузеф Паркър и 35-годишния Карлос Такам от Камерун. Пулев ще играе срещу победителя от този мач, за да бъде определен официалният претендент“, пише още Билд.


В началото на седмицата Кобрата сам обяви, че ще има още един мач до края на годината. Той най-вероятно ще бъде проведен в София, призна самият боксьор при прибирането си от Хамбур. „Мисля, че ще има мач в София, но е въпрос на договорка“, коментира Пулев и на практика потвърди изказването на изпълнителния директор на неговия тим Зауерланд Крис Майер, който вече говори за подобно нещо.


Срещата ще се състои в Арена Армеец, но все още не е ясно какъв ще бъде залогът в нея. Мач в София е мечта на Кубрат Пулев от няколко години насам. Пулев, треньорът му Ули Вегнер, както и промоутъра Кале Зауерланд ще трябва тепърва да определят бъдещите планове на новия европейски шампион.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи