10.05.2016 16:14

Байерн Мюнхен пръсна близо 80 млн. евро за по-малко от час

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

               Германският колос Байерн Мюнхен осъществи два изключителни гръмки трансфера само в рамките на 60 минути. Вчера баварците обявиха, че са се сдобили с правата на 18-годишния полузащитник на Бенфика Ренато Санчес, а след по-малко от час бе потвърден и трансферът на защитника Матс Хумелс от Борусия Дортмунд.



Португалската перла Ренато Санчес подписа договор с баварците до лятото на 2021 година, а трансферната сума която ще бъде платена на лисабонците е 35 милиона евро плюс допълнителни бонуси за участие в мачове. Тийнейджърът ще се присъедини към състава на Карло Анчелоти от следващия сезон 2016/17. „Наблюдаваме Ренато Санчес от доста време. Радваме, че реши да подпише с нашия клуб въпреки огромния интерес към него. Ренато е динамичен, борбен и техничен полузащитник, който ще подсили състава ни за дълго време напред“, заяви Карл-Хайнц Румениге. Припомняме, че младокът вече дебютира и за националния отбор на Португалия, влизайки като резерва в загубения от Селесао мач срещу България през месец март (0-1).
Байерн Мюнхен продължава и традицията да отмъква най-добрите играчи на конкурента си в Германия Борусия Дортмунд, като поредният привлечен по оста Сигнал Идуна Парк – Алианц Арена е защитникът Матс Хумелс. Договорът на 27-годишният бранител е до 2021 г., а в касата на черно-жълтите ще влязат между 35 и 40 млн. евро. Световният шампион от 2014 г. е юноша на Байерн, но преминава в Борусия през 2008 г. и до момента е записал почти 350 мача за тях.



През новия сезон Байерн Мюнхен ще бъде воден от италианеца Карло Анчелоти, след като настоящият мениджър на отбора Пеп Гуардиола ще поеме английския Манчестър Сити.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния