26.04.2016 16:05

Серина „туърква“ в новия клип на Бионсе

Видян 1210 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световната №1 в тениса Серина Уилямс е главната героиня във видеото към новата песента на Бионсе – Sorry. В клипа носителката на 21 титли от Големия шлем е в доста оскъдно облекло и изпълнява провокативния танц туъркинг, включващ интензивни движения със задните части. Серина, която често бе подигравана в миналото, заради добре развитата си физика, показва, че въобще не отстъпва по сексапил на колежките си в тениса. Песента е част от новия визуален проект на певицата Lemonadе. В текста Бионсе говори за мъж, който ѝ е изневерил, а албумът е посветен на предателството от най-близкия човек, болката от това и последвалата прошка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.