26.04.2016 15:53

Стилиян Петров се завръща в големия футбол и Астън Вила

Видян 1546 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров сензационно обяви, че ще поднови своята футболна кариера в отбора на Астън Вила. Новината бе разпространена от журналиста Стив Кламп от ITV в туитър, след като Стан съобщи решението си на пресконференция в Бирмингам. Бившият халф на ЦСКА и Селтик благодари на всички мениджъри на Вила, че запазили тайната му.


Точно преди четири години Петров беше диагностициран с левкемия и беше принуден да остави играта. Стенли обаче успя да пребори коварната болест и сега е готов отново да спечели мястото си в големия футбол.


Въпреки че на 5 юли ще навърши 37 години, Стан вярва, че може да си върне формата отпреди. От няколко месеца насам той тренира с младежкия отбор на Астън Вила. „Хората може би се съмняват, може би ще задават много въпроси. Но аз винаги съм вярвал, че ако се трудиш здраво, ще влезеш във форма. Сегашното ми физическо състояние се доближава до това от момента, в който се отказах. Ще видим какво ще се случи“, заяви Петров.


Както е известно, Астън Вила вече загуби мястото си в Премиършип и от следващия сезон ще играе в Чемпиъншип. За клуба от Бирмингам Стенли има 218 мача в периода от 2006 до 2012 г. На Вила Парк той дори стига до капитанската лента. Лекарите откриха заболяването на Стилиян през май 2012 г., а самият той обяви, че прекратява кариерата си година по-късно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби