25.04.2016 16:17

Гришо падна с още едно място в световната ранглиста

Видян 1217 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Първата ракета на България Григор Димитров се смъкна с още едно място в световната ранглиста на АТР. От днес 24-годишният хасковлия е №29 с 1295 точки. Той бе изместен от украинеца Александър Долгополов, който миналата седмица достигна до четвъртфиналите на силния турнир на клей в Барселона. Промени в топ 3 няма. Убедителен лидер остава Новак Джокович с 15550 точки, следван от британеца Анди Мъри с 8175 и швейцареца Роджър Федерер със 7785 точки.



Димитров има добри шансове още тази седмица да увеличи актива си или да изпадне от ранглистата, тъй като стартира участиет в турнира на клей в Истанбул с мач срещу Адриан Унгур. Българинът е поставен под №2 и в първи кръг почиваше, докато румънският квалификант отстрани Филип Крайнович на старта. Унгур се наложи над сърбина с 6-3, 6-3 за 1 час и половина.



Първата ни ракета досега не е играла с румънеца, който е 194-и в ранглистата и не може да се похвали с някакви успехи на ниво АТР. 31-годишният тенисист е достигал до 79-о място. Той няма титли на сингъл, а през миналия сезон спечели първия си и единствен трофей на двойки в Букурещ. Поставен под №1 е Бърнард Томич.



24-годишният хасковлия има гарантирани 7265 евро и 1 точка за световната ранглиста. При успех Димитров ще се класира за четвъртфиналите и ще заработи 45 точки и 12 335 евро.



В миналогодишното издание на турнира в Истанбул Гришо стигна до 1/2-финалите, където бе елиминиран от уругваеца Пабло Куевас.  
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да усетите потребност за размисъл върху вашите дългосрочни цели

Днес може да усетите потребност за размисъл върху