21.04.2016 15:54

Левски приема Лудогорец пред нова трибуна

Видян 1400 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на България и лидер в А група Лудогорец гостува на втория в класирането Левски в 30-ия кръг на А група. Разградчани вървят уверено към пета поредна шампионска титла, като оглавяват групата с 60 точки, 14 повече от Левски. Зелените обаче не веднъж заявиха, че сините от София имат голям шанс да получат съдебно 7 точки в актива си, които бяха отнети заради изваждането на Литекс. Така при евентуална победа на Левски, разликата между двата тима би станала едва 4 пункта и интригата в първенството отново ще се върне.


Двубоят ще се радва на сериозен зрителски интерес – около 15 000 фенове на двата тима се очаква да напълнят стадион Георги Аспарухов. Както е известно, обновеният Сектор А ще бъде отворен официално, като до момента са останали непродадени съвсем малко билети за новата трибуна, която е с капацитет почти 6000 зрители.


„Ние отиваме за победа в София и очаквам да я постигнем. Не изключвам възможността да има изненада от страна на Левски“, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев. Срещата започва в събота от 20:00 ч.


В неделя от 17:15 пък ще се проведе поредното издание на пловдивското дерби между Локомотив и Ботев. Двата тима заемат съответно 5-о и 6-о място, разликата между тях са едва две точки.


Другите срещи от кръга са Черно море Варна - Славия София (събота, 17:15) и Пирин Благоевград - Берое Стара Загоре (неделя, 20:00).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби