29.03.2016 09:36

Гришо победи №2 в света Анди Мъри

Видян 1283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Първата ракета на България Григор Димитров отстрани световния №2 Анди Мъри в третия кръг на турнира от серията Мастърс в Маями с награден фонд 6 134 605 млн. долара, след победа с 6:7 (1), 6:4, 6:3. Това бе трият триумф за Гришо в девет сблъсъка между двамата, постигнат след 2.25 ч. игра.
След мача Мъри призна, че е направил много непредизвикани грешки, а Григор Димитров е бил по-стабилен. „След като си спечелиш оспорван сет като първия, ти се иска да опиташ да поставиш съперника под напрежение. Не успях! Мисля, че загубих първите си два сервис гейма на втората част на нула, което не беше много хубаво. След това в третия сет успях да върна брейка и на свой ред да поведа с пробив, но направих много непредизвикани грешки. Поздравления за Григор, защото бе доста по-стабилен от мен“, обяви британецът.
Гришо пък призна, че основната причина за доброто му представяне е, че не загубил надежда след пропиления първи сет.
„Ако трябва да бъда честен, аз просто играх по-добре във важните моменти днес. Възможностите, които имах, не бяха толкова много и се възползвах от тях. Дори след като загубих първия сет, запазих самообладание. Трябваше да се задържа в мача и трябваше да съм много фокусиран“, заяви хасковлията.
Съперник на Григор в 1/8-финалите е французинът Гаел Монфис, който победи с 6:3, 6:4 Пабло Куевас. Двубоят между Гришо и Гаел започна в ранните зори на днешния ден. Срещата бе четвърта в програмата на централния корт, а резултатът не бе известен до редакционното приключване на броя.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от