09.03.2016 16:07

ФИФА инспектира родните грандове

Видян 1322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


   Представители на Международната футболна федерация са пристигнали в България, за да инспектират водещите клубове Лудогорец и Левски. Хората от ФИФА изрично са пожелали да се срещнат и с представители на ЦСКА, информира Гонг.
Завеждащият отдел Интегритет и съгласие Кимбърли Морис и отговорникът за България в отдела – Силвия Салва, ще прекарат у нас общо 3 дни, в които последователно ще разговарят с представители на трите клуба.



  Във вторник дамите от ФИФА са посетили Българския футболен съюз и са разговаряли с изпълнителния директор Борислав Попов, заместник-изпълнителния директор Павел Колев, главния финансист Тодор Пеев и шефа на Направление Спортно-техническо Неделчо Михайлов за дейността на федерацията, картотекирането на футболисти, електронната система за трансфери TMS и нейното бъдещо разрастване, както и за генералното състояние на българския клубен футбол.
Днес г-жа Морис и г-жа Салва ще продължат с визитите си последователно на Герена, Българска армия и офиса на Лудогорец. Екипът от международната централа е придружаван плътно от представител на БФС – Борис Станков от международния отдел на централата.
  Не е ясно дали посещението е свързано с проекта за създаването за Висша лига в българския футбол. Вчера специалистът по спортно право Георги Градев обяви на своя профил във Фейсбук, че е питал хора от УЕФА дали са запознати с подобен план, а отговорът бил отрицателен. „Никой в УЕФА не е чувал за проекта Висша лига и не е давал разрешение за него! Тази информация ми бе потвърдена вчера от достоверен източник“, твърди Градев.
Както е известно, проектът Висша лига има за цел да възроди традиционни клубове като ЦСКА, Локомотив (София), Ботев (Враца), Литекс и други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.