08.03.2016 15:00

Наша Маша губи милиони заради допинга

Видян 1442 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен доброто си име, Мария Шарапова за броени часове загуби и десетки милиони от рекламни договори, след като си призна употребата на забранен от Нова година препарат, който преди това е бил разрешен. Тя можеше да скрие допинга с обяснението, че е била бременна от Гришо, когото направи световна звезда, или от друг мъж, но предпочете да не замесва Димитров в скандала и да изтърпи всички наказания. Най-големият от спонсорите й - компанията за спортна екипировка Найк, който ги сватоса с Гришо, вече се оттегли. Според изчисленията концернът носеше по 10 милиона долара на Маша на година.



  Швейцарският гигант за часовници TAG Heuer също заряза рускинята. Шарапова ползваше и рекламираше продукти на марката от 2005 година. "Бяхме в преговори за удължаване на нашето сътрудничество, но с оглед настоящата ситуация марката реши да не подновява договора с г-ца Шарапова", се казва в съобщение от компанията.



Немският концерн за автомобили Порше също приключи с Шарапова: "Ние сме много натъжени от последните новини, обявени от Мария Шарапова. Нашето решение е да отложим планираното партньорство".
Другите по-големи спонсори, с които Мария си сътрудничи през годината, са "Avon", "Eвиан" и Head. Все още няма позиция от тяхна страна дали ще продължат съвместната работа. Факт е, че за няколко часа Шарапова изгуби гигантски пари, става въпрос за стотици милиони долари. Рускинята е най-добре печелещата спортистка в света през последните 11 години. Само през миналата година тя заработи 29.7 млн. долара, като 23 милиона са от спонсорски и рекламни договори.
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец