23.02.2016 15:58

Григор Димитров цели завръщане в Топ 10

Видян 1151 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Голямо завръщане в елита на тениса – това е голямата цел на българската звезда Григор Димитров до края на годината, разкри самият той в навечерието на старта на участието си в турнира в Акапулко пред мексиканското издание Economia Hoy. Гришо спoдели, че иска да намери отново място в Топ 10 на света. Димитров беше в тази елитна компания през 2014 г., като тогава стигна дори до място в Топ 8.
„Всяка година е различна и всеки ден ми предлага нови предизвикателства. Сега за мен е важно да променя нещата в правилния начин и затова направих промени в екипа си. Най-важното за мен сега е да работя и това правя ежедневно. Мисля, че тази година имам добри възможности. Ако направя няколко големи мача мога да вляза в Топ 10, което е целта ми“, откровеничи Димитров пред изданието.



Той за пореден път се върна към сравненията с легендата Роджър Федерер. В началото на кариерата си хасковлията бе наричан Бейби Фед, но вече не иска да му казват така. „Първоначално това беше една закачка. Но сега вече се утвърждавам в моя си път и не е необходимо вече да се правят такива сравнения с Роджър. Знам, че високите очаквания винаги ще ги има към мен точно поради тази причина. Но аз си вървя по пътя и се надявам да е успешен“, обясни още 24-годишният тенисист.
Днес сутринта около 06ч. българско време Григор започна участието си в Акапулко срещу американеца Денис Кудла, който е 65-и в света. „Той е много добър играч, гледал съм го нееднократно. Има страхотни качества и съм сигурен, че ще иска да ме пребори. Аз обаче ще се концентрирам върху представянето си и ще работя здраво за всяка точка“, сподели Димитров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на