Свързани новини

02.02.2016 14:12

Пиронкова: Гришо разочарова всички

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Първата ракета на България Цветана Пиронкова, която за разлика от Григор Димитров не веднъж, а два пъти стигна до полуфинала на Уимбълдън заяви, че „всички са разочаровани от Гришо”. Това тя стори на отпътуване за мачове на националния отбор на България, каквито хасковлията бойкотира. Повод за думите й бе отказът на Григор да участва в организирания спецално за него турнир по тенис от АТР в София. За шоуто в Арена Армеец държавата дава от нашите джобове половин милион, който се прибавя към онези близо 600 000 лв., налети от данъкоплатеца за подготовката на Димитров за петилетка, въпреки че той има над 10 милиона лева, изкарани само от наградни фондове.



Лъжата на Гришо, че не бил информиран за турнира в София, беше разбита на пух и прах от най-високо поставения от участниците в състезанието Роберто Баутиста Агут. Испанецът е 10 места пред Григор в световната ранглиста – номер 18 срещу №28 за Димитров и е заинтересован от отстъствието на българина. Въпреки това той заяви: „Григор не само знаеше за турнира, но много ме изненада, като ми сподели по време на откритото първенство на Австралия, на което играхме заедно и от което отпадна във втория кръг, че не му се играе в София”.



За да бъде пълна информационната картина ще напомним, че Григор стана първият в историята, който не благоволи да веземе собственото си отличие за Спортист на годината, както и разкритието на 19 минути, че като човек вече с монакско жителство, свидният син на Хасково без гимназиално образование избягва данъци в България.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец