25.01.2016 16:43

Бербатов удари противник без топка, изгониха го от мач

Видян 2014 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Димитър Бербатов беше изгонен при загубата на ПАОК като гост с 0:1 от АЕК в дербито на гръцката Суперлига. Българският нападател влезе като резерва на полувремето и в 66-ата минута получи първия си жълт картон.
В 83-ата той беше провокиран от играча на домакините Симос, който го задържа за фланелката в наказателното поле. Нервите на българина не издържаха и той удари съперника си на два пъти, като вторият беше фатален, тъй като му бе показан червен картон. Справка в статистиката показва, че българинът не е бил гонен от игра от 2002 година насам, когато носеше фланелката на Байер (Леверкузен). Иначе голът за домакините падна в 33-ата минута, като негов автор беше Варгас.



Медиите в Южната ни съседка, обаче не спестиха критиката към родния таран. „Българската звезда Димитър Бербатов иска да си ходи“, коментира авторът на изданието Sport24.gr Панос Боянис. Според него, езикът на тялото на благоевградчанина говорило, че повече не му се играе за черно-белите. „От това дерби излиза само един-единствен въпрос - Какво се случва с Бербатов? Още с влизането му на терена, той миришеше на барут. Беше ядосан, правеше нарушения, размахваше ръцете си наляво-надясно.“
Въпреки критиките, босът на ПАОК Иван Савидис го защити и заяви, че бъдещето на Димитър Бербатов е свързано с клуба. „Той иска да остане при нас и ще остане“, заяви президентът по адрес на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед. Футболистът, който прави 35 г. в събота, има договор с клуба от Солун до края на сезона, като собственикът явно намеква за нов контракт.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за