13.01.2016 16:00

Христо Стоичков е трябвало да награди Меси със Златната топка

Видян 2138 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Присъствието на Христо Стоичков на церемонията по връчването на Златната топка в понеделник далеч не е било със символична цел. Ръководството на Барселона е настояло пред организаторите модерният ляв и каталунската легенда Луис Суарес да връчат приза на Лионел Меси, разкрива вестник Марка, цитиран от Гонг.
В Барселона категорично са били против бившия играч на големия съперник Реал Мадрид Кака да даде отличието на аржентинската звезда.



  Неслучайно Стоичков и Суарес бяха включени в делегацията на Барса. Както е известно, след церемонията Камата не пропусна възможността да захапе Реал, коментирайки, че Меси е легенда, а Кристиано Роналдо е един обикновен играч.
В крайна сметка организаторите не се съобразиха с желанието на клуба и именно бразилския плеймейкър Кака връчи за пети път Златната топка на Лионел Меси.
Ицо пък поздрави Лео в социалната мрежа Instagram, където публикува снимка с аржентинеца и написа: „Гордея се с теб, Лео! За мен беше чест да споделя този голям ден с теб!“.
Барселона има най-много футболисти, които са печелили Балон д’Ор Играчи на каталунския отбор са грабвали отличието 11 пъти. Освен Меси ценният трофей са вдигали Луис Суарес, Йохан Кройф, Христо Стоичков, Ривалдо и Роналдиньо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей