Свързани новини

16.12.2015 16:02

Дисциплинарната комисия извади Литекс от А група

Видян 1433 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз извади Литекс от А-група. Решението бе взето единодушно, след като играчите на оранжевите напуснаха терена в края на първото полувреме на мача срещу Левски в събота. Припомняме, че при резултат 1:0 в полза на ловчанлии главният мениджър Стойчо Стоилов нахлу на терена и нареди на играчите да се прибират в съблекалнята.



   Клубът е наказан и със санкция от 20 000 лв, а президентът Трифон Попов получи глоба от 15 000 лв. Футболистите на Литекс не понесоха наказания. Оранжевите имат 7-дневен срок за обжалване пред Апелативната комисия. Отборът на Левски пък бе наказан със затваряне на Сектор Б на стадион Георги Аспарухов за две срещи и един мач на закрити врата.
„Не сме избрали възможността, не сме имали избор между няколко варианта. Текстът на член 28 е логически завършен. Откакто аз съм председател на Дисциплинарната комисия, никой от ръководителите на БФС не ми се е обаждал да ми казва как кое да се случва. Може би ръководството отчита, че Дисциплинарната комисия си върши работата добре. Лично аз съм юрист и не бих допуснал някой да ми каже какво да взема като решение. В момента, в който някой ми каже такова нещо, аз не съм се оженил за Дисциплинарната комисия, мога да си замина“, заяви председателят на ДК към БФС Юрий Кучев.
Участието на Литекс в турнира за Купата на България също е под въпрос. Предстои събиране на Спортно-техническата комисия на БФС. Също така все още не ясно какво ще се случи с точковия актив на тима, спечелен до момента в шампионата. Очаква се развитие по въпроса в идните дни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни