01/02
15.12.2015 16:19

Откриха ски сезона в Банско

Видян 2611 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


    Банско откри новия ски сезон с голям купон, снежни игри, големи подаръци, музика и заря. Стотици фенове на белите спортове, местни жители и гости се събраха в българския зимен курорт номер 1, за да приветстват сезона на снега. Най-големият късметлия на откриването се оказа благоевградчанинът Кирил Христов, който спечели чисто ново Audi A3 oт играта „Ловци на съкровища“.
Щастливото число, което донесе  ключовете за автомобила на Кирил, бе номер 20. В сандък, заровен в снега с този номер, той откри голямата награда. Колата беше паркирана на метри от сцената и големият късметлия имаше възможност на мига да я подкара.
Общо 31 награди зарадваха гостите на Бъндеришка поляна, които се включиха във вече добре известната игра „Ловци на съкровища”. Около 500 души се втурнаха, за да изровят от снега предварително скритите 31 сандъци с награди.
Трима от тях си тръгнаха с чисто нови смартфони, осигурени от Mtel. Други двама бяха щастливците, които успяха да изкопаят истински сребърни шедьовъри от снега – сребърни монети „Година на маймуната” от Fibank.
Трима от играчите спечелиха специални награди от хотел „Кемпински Банско”. Един от тях завоюва уикенд в красивото планинско градче, а други двама - вечеря в ресторант „Коме Прима” и ваучер за двама в СПА центъра. Уикендът в австрийската алпийска перла Кицбюел, осигурен от MasterCard, отиде в ръцете на Валерия Попова от София, която ще има възможност да заведе и свой близък там.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци