15.12.2015 10:16

Нели Митрева пое армията на САЩ

Видян 2422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Най-добрата българска състезателка по културизъм Нели Митрева ще води физически подготовка на част от американската армия и морската пехота. Родната атлетка е личен инструктор на някои от политиците на САЩ, но сега ще трябва да обучава военни за мисии в Афганистан, съобщава Sportal.bg.


 "Работата ми с тях носи огромно удоволствие за мен. Те много слушат и имат голямо уважение и респект към мен. Работата с жените минава по-гладко. Те са много по-мотивирани и дисциплинирани. Никога не се оплакват. Винаги след работа с тях се чувствам пълна с енергия и направо "избухвам" на моята лична тренировка. Много от моите клиенти и войници ме гледат по време на състезания. Те казват, че това е най-добрата мотивация за тях, с която издържат на моите тренировки и хранителен режим", разказва Митрева.


 Според нея да тренираш военни е много по-сложно, отколкото политици. "Това са два типа хора, които вършат коренно различна работа, която пък от своя страна е с коренно различни цели. Военните рискуват живота си и трябва да съм много внимателна. Тренировките на армията са насочени към постигането на техните цели по време на мисии. Тренировките на политиците пък са да "изплакнат" мозъка си от прекалено много мислене по вътрешната и външна политика на Америка", добави още Нели.


Освен че е успешна в своя бизнес, преди няколко дни Митрева започна подготовка за сезон 2016. Той за нея започва навръх националния ни празник - 3 март, с най-комерсиалния международен турнир в света "Арнолд Класик", който ще се проведе в Кълъмбъс, щата Охайо. След него треньорът на Нели ще даде повече яснота за следващите състезания на единствената родна професионалистка в културизма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв