25.11.2015 11:09

Гришо с два открити урока преди мача с Монфис

Видян 1499 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Григор Димитров ще проведе два открити урока с най-добрите деца в България. Това разкри пред Нова телевизия мениджърът на най-добрия български тенисист Георги Стоименов. Първата ни ракета ще играе с между 20 и 40 деца, а критериите са класирането им в ранглистата.


"Григор ще проведе урок с най-добрите деца на България. После ще има още един с вторите най-добри малки тенисисти. Той ще играе с между 20 и 40 деца, които сам е избрал. Критерият е класирането в ранглистата", разкри Стоименов пред Нова телевизия.


Откритите уроци ще са преди демонстративния двубой на Димитров срещу Гаел Монфис. Двубоят ще се проведе на 28 ноември, събота, от 20:00 часа в зала Арена Армеец.


„Събитието ще бъде уникално за България, тъй като мач от такова високо ниво никога не е игран у нас. Това ще бъде един 100-процентово конкурентен професионален мач”, коментира Асен Григоров, представен като журналист. Той подчерта, че билетите за мача са се продали за 10 дни. Освен тях в началото на седмицата са пуснати около 80 сребърни билети-покани, а хората, които разполагат с тези покани, ще имат възможността да наблюдават мача от около 2 метра разстояние.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни