09.11.2015 10:16

Програмата за квалификациите в Рио ядоса Пламен Константинов

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов е изключително недоволен от програмата на тима за олимпийската квалификация, която е в началото на 2016 година.
Формацията ни е в една група с Русия, Франция и Финландия, а надпреварата ще се проведе между 5-10 януари в Берлин.
В другата група ще бъдат Германия, Полша, Сърбия и Белгия, като първите два отбора от всяка група продължават на полуфиналите, а единствено победителят ще получи квота за Олимпиадата в Рио де Жанейро.



„Да играеш квалификация и тя да е единствена, а да ти сложат по програма – пет дни с пет поредни мача. Съвсем случайно, а от другата група отборите имат по един почивен ден. Ще пуснем протестно писмо, за да се преразгледа тази програма. В какъв спорт се играят в пет дни – пет мача? Тези хора събличали ли са се някога на игрището? Това е пълен идиотизъм, като се има предвид, че ти се решава и олимпийска квота. По този начин не може да се подхожда“, категоричен беше Пламен Константинов.
Мачовете на България от груповата фаза са на 6 януари с Финландия, 7-и срещу Русия, а на 8-и трикольорите срещат еврошампиона Франция. Полуфиналите са насрочени за 9 януари, а финалът и мачът за третото място за ден по-късно. Класиралите се на второ и трето място отбори ще имат последен шанс за участие на Олимпиада, като получават правото да търсят квота на световните квалификации в Япония през май 2016 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне