05.11.2015 16:51

Лудогорец и Литекс се надяват да намалят разликата с Левски в 15-ия кръг

Видян 1328 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Поредният кръг от А група започва днес. Ситуацията в шампионата е такава, че лидерът Левски е с 28 т., четири повече от делящите второто място Литекс и Лудогорец с по 24 и дори загуба на сините ги оставя на челната позиция.
Първият мач в програмата е Литекс – Славия на стадиона в Ловеч от 17:30 ч днес. Оранжевите са в серия от две поредни равенства – 0:0 с Локомотив Пловдив и 1:1 с Пирин Благоевград – и се надяват да стопят преднината на Левски с победа над Славия. Белите обаче са мотивирани да спечелят, особено като се има предвид, че са 5-и само с 2 т. по-малко от ловчанлии и победа би ги придвижила напред в класирането.



  Шампионът на България Лудогорец има далеч по-леката задача като приема последния в класирането Пирин Благоевград на собствен терен утре от 16:30ч. Победата е задължителна за разградчани, които загубиха два пъти в рамките на седмица -  от Локомотив (Горна Оряховица) с 0:1 в осминафинал за Купата на България и от Локомотив (Пловдив) 0:2 в А група.
Именно смърфовете са опонентът на Левски в последния мач на кръга в неделя от 16:15ч. Черно-белите победиха сините в първия двубой помежду им през август на Лаута, а това бе и последната загуба на Левски от тогава насам.
Останалите срещи от кръга ще бъдат изиграни утре - Черно Море - Монтана от 17:30 и Берое - Ботев от 20:00ч.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева