20.10.2015 16:07

Гришо: Аз съм българин, не трябва да забравям корените си

Видян 1346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на България Григор Димитров даде специално интервю за турнира по тенис на твърди настилки в Стокхолм. Както е известно, Гришо спечели шампионата през 2013 г., а миналата година загуби на финала от Томаш Бердих. В материала хасковлията говори за себе си, като обяви, че преди всичко е българин и не бива да забравя корените си, с което се опита за пореден път за изкупи греха за отказа му да играе за националния отбор на Купа Дейвис.


„Аз съм българин, имам български паспорт, но разбира се, че когато пътуваш толкова много в един момент се чувстваш гражданин на света, но не трябва да забравяш корените си. Много е лесно да се самозабравиш, обикаляйки най-хубавите места по света. В такива моменти трябва да забавиш темпото, да се огледаш, да бъдеш скромен. Аз мисля, че колкото си по-скромен, толкова по-добре“, заяви 24-годишният тенисист.


Гришо коментира и огромния крах през тази година, която започна като №11 в света, а в момента заема незавидното 26-о място. „Целите ми бяха много прости – исках да играя все по-добре. В Австралия имах шансовете си срещу Анди, но след това всичко се обърка. Загубих самочувствие след този мач, просто ми трябваше време“, каза хасковлията.


Димитров започна участието си на турнира в Стокхолм вчера вечерта срещу сръбския квалификант Филип Краинович, но резултатът не бе известен до редакционното приключване на броя. При успех над Краинович, Димитров ще играе във втория кръг срещу победителя от мача Ярно Ниеминен - Даниел Муньос де ла Нава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и