07.10.2015 16:23

Кобрата се завръща на ринга срещу бразилски ветеран

Видян 1346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече е ясно срещу кого ще се изправи Кубрат Пулев при официалното си завръщане на професионалния ринг. На 17 октомври Кобрата ще срещне бразилския ветеран Джордж Ариас, съобщава реномираният сайт Boxing Scene.


41-годишният боец от Сао Пауло има 56 победи (42 с нокаут) и 13 загуби. Той се боксира за последно през юли. Тогава беше убедително надигран по точки от братовчеда на Тайсън Фюри – Хюи на галавечер в Англия. През миналата година Ариас игра с друг боксьор на Зауерланд – Денис Бойцов и отново отстъпи по точки.


181-сантиметровият боксьор е шампион на Бразилия и Южна Америка. За последно той е бил нокаутиран преди 10 години от Хуан Карлос Гомес – Черната пантера.


„Това е стартът на едно ново начало“, сподели Пулев пред изданието. „Мачът с Кличко беше ценен урок за мен. Вече знам какво е необходимо да бъда световен шампион и няма да допускам отново същите грешки.”


Треньорът Ули Вегнер коментира подготовката на Пулев. „Кубрат притежава много талант, но на моменти неговото его му пречи. Няма да позволя това да се случи отново. Дадох му да разбере кой е шефът. Работихме върху защитата и той вече показва доста знаци на подобрение. Нямам съмнение, че Кубрат има способностите да се боксира с най-добрите”, каза немският специалист.


Коментар за предстоящият мач в Карлсруе направи и промоутърът Кале Зауерланд. „Кубрат все още е един от най-силните боксьори в категорията си в света. Да, той загуби от Кличко, но се вложи в боя по шампионски и затрудни фаворита. Сигурен съм, че неговото време ще дойде отново, а с треньор като Ули Вегнер в неговия ъгъл, съм сигурен, че един ден ще стане световен шампион“, завърши бизнесменът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни