21.09.2015 09:57

Стоев: Доволен съм. Абсолютно всички се стараха

Видян 1039 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев не скри задоволството си от играта на тима при победата с 2:0 над Берое, съобщава БГНЕС. „От първото полувреме съм много доволен. Като цяло абсолютно всички се стараха. Моето уважение към това, което направиха. Този мач ни беше важен. За нас е без значение дали сме домакини или гости. И в гостуванията се стремим да побеждаваме. Трябва да го искаш, да го можеш и да го направиш. Вижда се, че в този формат от 10 отбора не се знае кой над кого ще надделее. Вече няма изявен лидер, както беше досега. Във всеки един мач всеки може да победи. Това е, което се вижда като тенденция. Много отбори имат апетити към по-призовите места. След второто завъртане може би ще се покажат и отборите и ще се разбере кой накъде е тръгнал“, заяви Стойчо Стоев.


„По-скоро обстоятелствата ни накараха да се приберем през втората част. С пускането на Георги Божилов Берое започна по-директно да прави преход от защита в атака. Това може би притесни нашите играчи, не знам, утре ще разбера на разбора. Определено исках друго да се получи, но се справиха играчите и с тази ситуация. Берое е един сериозен отбор в българското първенство. Подходихме внимателно, но в никакъв случай не мога да кажа, че сме били респектирани. Имат футболисти, които могат да избухнат във всеки миг, статичните положения също бяха приоритет. Като изключим ситуацията на Делев, те нямаха кой знае какви шансове.“ „Нашата агресия е нещо, което винаги съм искал и винаги сме тренирали“, завърши Стоев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни