Свързани новини

04.05.2015 16:40

Стенли: Пак съм у дома!

Видян 1344 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Много се радвам да бъда тук след 3,5 години отсъствие". Това бяха първите думи на Стилиян Петров, който се завърна в България за първи път след лечението от левкемия. "Дълго време, но обстоятелствата бяха наложителни. Благодаря на целия български народ за подкрепата, която оказа. Радвам се, че съм в България. Чувствам се у дома. Много исках да се върна, но не ми разрешаваха. С усмивка пристигнах в България", сподели Стенли, цитиран от Стандарт.


И призна, че най-тежкият момент е бил този, в който са му казали за болестта, докато при лечението мислел ден за ден. Преди 4 седмици проба от костния мозък е показала липса на каквато и да е следа от рака. Стан я нарече най-хубавата новина в неговия живот.


В сряда Стилиян Петров ще бъде на откриването в Стара Загора на европейското първенство за юноши до 17 години. Стенлви е едно от лицата на турнира. Стилиян ще получи награда от УЕФА за 100 мача в националния отбор плюс медал. По правило може да му ги връчи само член на Изпълкома на евроцентралата. В случая това е Боби Михайлов, който беше изместен като рекордьор по мачове с националния отбор именно от таланта от Монтана.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния