28.12.2008 10:29

Мартин Петров: Притеснен съм за състоянието си

Видян 1086 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крилото на Манчестър Сити и националния отбор на България Мартин Петров бе в много лошо настроение след церемонията за Футболист на годината, предаде репортер на БГНЕС.


"Притеснен съм сериозно за състоянието си. Лекарите ми казват, че всичко е наред, но аз продължавам да чувствам болки, когато ходя и тичам. Знам, че нещо не е наред. Много футболисти са прекратявали кариерите си заради такива контузии, а аз вече за пореден път имам проблем на това място. Вече започват да ми минават мисли, че мога да прекратя кариерата си, да спра с футбола. Надявам се, че ще се възстановя, но в момента ми е наистина много тежко", заяви Петров. "Нормално е да съм извън тройката. Все пак дълго време не играх. Така е по-добре, иначе пак щяха да тръгнат слухове, че изкуствено съм поставен там - заради мениджъра ми, заради Стоичков и т.н. Бербатов го каза - важно е уважението, все пак сме съотборници, а не толкова мястото. Радвам се, че тази година нямаше бойкоти", допълни бързоногото крило. "Сега наистина виждам кои са истинските ми приятели, докато съм контузен. Радвам се, че мога да разчитам на тяхната подкрепа и се надявам да мога да се завърна на терена", допълни националът. /БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а