26.03.2015 15:43

България среща Италия с последна надежда за Евро 2016

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре в 21:45 ч. националният отбор по футбол на България приема Италия в решаваща бъдещото на родния тим европейска квалификация за първенството във Франция догодина. Мачът на стадион Васил Левски ще бъде официален дебют за новия треньор на лъвовете Ивайло Петев. Както е известно, трикольорите имат едва 4 точки след първите четири двубоя с Азербайджан, Хърватия, Норвегия и Малта, докато тимът на Антонио Конте е с 10 и дели първото място с хърватите.




„Най-важното е момчетата да излязат в добро емоционално състояние. Тези футболисти съм избрал, това е за сега. Най-важното е да сме спокойни, да не се допусне нервност в играта. Апелът ми е всеки от футболистите да даде не 100, а 101% от своите възможности“, бе коментарът на селекционера Ивайло Петев.




Интересно ще бъде какъв стартов състав ще предпочете новият треньор и на кого ще възложи задачата да изведе отбора с капитанската лента. С най-големи шансове за това е халфът на Лудогорец Светослав Дяков. До този момент капитан на националния отбор беше Ивелин Попов, но след изцепката му в двубоя с Малта и сваленото доверие от страна на феновете и ръководството на БФС е най-вероятно той да спре да изпълнява функцията. 


Заради слабите резултати на отбора по трибуните на стадион Васил Левски се очакват да присъстват не повече от 15 000 зрители. 


Ето и вероятния състав: Вратар: Владислав Стоянов (Лудогорец); Защитници: Иван Бандаловски (Партизан, Сърбия), Бодуров (Фулъм, Англия), Василев (ЦСКА), Занев (Амкар, Русия); Халфове и нападатели: Светослав Дяков (Лудогорец), Владимир Гаджев (Левски), Станислав Манолев (Кубан, Русия), Ивелин Попов (Кубан, Русия), Георги Миланов (ЦСКА, Русия), Валери Божинов (Тернана, Италия).





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци