25.02.2015 12:03

"А" група остава на тъмно за половин България

Видян 1291 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На този етап един от най-големите телевизионни оператори в България "Булсатком" няма да излъчва новите канали на "Нова Броудкастинг Груп" - Диема Спорт HD и Трейс Спорт Старс, тъй като двете страни не могат да постигнат разбирателство. 


Това съобщи търговският директор на фирмата Тинко Тотев. Именно поради тази причина дербитата от "А" група Литекс - Лудогорец и Локо Сф - ЦСКА през този уикенд ще останат на тъмно за голяма част от българските запалянковци, пише "Спортал". Добрата новина за феновете е, че другият голям оператор - "Близу" ще предостави тази възможност на своите абонати. Същото ще сторят и "Нет 1" и "Виваком". 


"Далеч сме от разбирателство с "Нова Броудкастинг Груп". В началото на 2015 г. те ни завишиха с 2 лева на абонат цената за пълния пакет, който включваше Нова телевизия, Диема, Нова Спорт, Кино Нова и Диема Фемили. Тогава удовлетворихме искането им. И какво стана? Увеличиха таксата, а някои от мачовете паднаха от ефир заради новия спортен канал Диема Спорт. Правят нов канал в движение, вдигат още цената... Всички тези промени, и то в движение, затрудняват и нас, и абонатите ни", обяви пред "7 дни спорт" търговският директор на "Булсатком" Тинко Тотев. 


"Има и друго. Ние предполагаме, че от "Нова" са предложили други, по-добри условия на останалите оператори. Това също ни отдалечава от споразумение. Затова не съм оптимист, че през този уикенд ще предложим на абонатите си новите два канала Диема Спорт HD и "Трейс Спорт Старс". Проблемът е чисто търговски. Ние не проявяваме излишен инат. Наблюдавам, че върви кампания срещу нас и се насажда тезата, че "Булсатком" едва ли не се инати и извива ръцете на "Нова". Твърдо заявявам - няма такова нещо. Ние искаме да защитим собствените си интереси и тези на нашите клиенти по най-добрия начин. Няма да подписваме договори при неизгодни условия и на всяка цена", добави Тотев.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще