Свързани новини

15.12.2014 16:01

Стойчо Младенов вижда заговор за освобождаването му

Видян 1633 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от основните акционери в ЦСКА - Петър Манджуков заяви, че неотдавна е поискал от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев да му предостави заплатите на треньорите и футболистите на българския шампион. Босът на разградчани е откликнал на молбата на Манджуков и му е дал достъп до исканата информация.


Треньорът на армейците Стойчо Младенов обаче никак не е доволен от разговора между двамата крупни бизнесмени, като съзря в действията им заговор за уволнението му. Екзекутора реагира остро и публикува декларация носечена към Домусчиев, с когото са в открит конфликт. „Вие потъпкахте всичко хубаво с методите си на работа. Опитвате се да убиете конкуренцията си, да я обиждате с епитети като „болни мозъци“. Не сме такива или слепци, които не видяха какво се случи преди 2 години и половина с Миньор в Перник“, гласи обръщението на Младенов, визирайки съмнително слабата игра на споменатите отбори срещу Лудогорец.


Самият Манджуков обяви, че няма причина Стойчо Младенов да мисли, че Кирил Домусчиев диктува премахването му от треньорския пост на червените. „Не виждам смисъл от нашата среща да се правят някакви сензации. Уважавам Кирил за това, което направи в бизнеса и футбола. И занапред смятам да контактувам със собствениците на останалите клубове“, коментира акционерът.


Отговорът на Лудогорец също не закъсня. „Ние не искаме Стойчо Младенов за компания през коледните празници и затова няма да му отговаряме. Той е безинтересна тема за нас.“, коментираха от ръководството на българския шампион.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат