Свързани новини

12.11.2014 15:35

Испански журналист: Роналдо нарича Меси с обидни имена

Видян 1401 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на Златната топка за 2013 година Кристиано Роналдо наричал по доста любопитен и нецензурен начин своя основен конкурент Лионел Меси от Барселона, твърди прочутият и авторитетен испански журналист Гийем Балаге. В съблекалнята на Реал Мадрид португалският голмайстор не споменавал името на аржентинеца, а като синоним използвал нецензурното h*jo de p*ta, което на български може да бъде преведено като „кучи син“ и „ши****к“. „Футболистите на Реал се присмиват на Меси и го възприемат като малко кученце, което може да се побере в малката чантичка на Кристиано“, пише още Балаге в книгата си, цитиран от испанските медии.


Веднага след като излезе разкритието, Роналдо побърза да опровергае твърденията на журналиста Балаге. „Носят се слухове, че използвам обидни квалификации по адрес на Лионел Меси. Това е абсолютна лъжа и вече поръчах на адвоката си да подаде иск в съда срещу автора на тези клевети. Винаги съм се отнасял с голямо уважение към всички мои колеги, включително и Меси“, написа Роналдо в профила си във социалната мрежа Facebook.


До сега в публичното пространство Лео Меси и CR7 винаги са говорели с възхищение един към друг, въпреки, че никога не се криели, че не са особени приятели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби