Свързани новини

13.10.2014 10:45

Националите излизат в здрава битка срещу Норвегия

Видян 1435 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като в петък националният ни отбор по футбол загуби втората си евроквалификация в домакински мач срещу Хърватия с 0:1 (автогол на Николай Бодуров), днес лъвовете ще се опитат да се реваншират на цяла България срещу състава на Норвегия.


Решение за 4-5 промени в титулярния състав срещу Червения динамит са дискутирани в събота от селекционера Любо Пенев и неговия щаб, след безобразната игра срещу хърватите. След загубата за първи път треньорът каза пред медиите, че е разочарован от някои играчи, без да посочва имена. Пак за първи път, откакто е на поста, Пенев е крещял в съблекалнята, провокиран не само от загубата, но и от доволни физиономии на наши играчи, че са... взели фланелки от съперника.


Вчера отборът замина за Норвегия, а на тръгване капитанът Ивелин Попов сподели надеждите си. „Онзи ден имаше около 35 000, ние сме виновните, че не успяхме да им се отдадем. Срещу Норвегия ще сме двойно по-мотивирани. Най-важното е да изчистим брака в действията“, коментира Попов.


Само победа на България в Осло ще успокои топката и ще ни остави в играта за Евро 2016. Евентуална загуба би ни изхвърлила от борбата за призовите места, въпреки ранния етап на квалификациите, тъй като Хърватия и Италия вече се откроиха като явни фаворити за първите две места, а Норвегия също като нас преследва трета позиция, даваща право на участие в баражите.


Мачът започва от 21:45 ч. българско време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.