Свързани новини

01.10.2014 16:05

Гришо играе срещу Андухар днес в търсене на 1/4-финал

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров, който само преди ден бе обявен за знаменитост №1 на България за 2014г. от сп. Форбс, днес ще срещне испанеца Пабло Андухар във втория кръг на турнира на твърди кортове в Пекин с награден фонд 3,75 милиона долара. Мачът трябваше да се проведе вчера, но бе отложен заради проливен дъжд. 28-годишният Пабло Андухар е 43-и в класацията на АТP в момента. 180-сантиметровият испанец има три титли в кариерата си (всичките на червено), една от които през този сезон в Гщаад, като е заработил около 3,3 милиона долара от наградни фондове.


Двубоят е пренасрочен като втори в днешната програма на Муун корт и се очаква да започне след 9.00 часа сутринта българско време.


23-годишният хасковлия, който е десети в световната ранглиста, вече си осигури 45 точки и 31 740 долара, а при нов успех ще заработи 90 точки и 62 245 долара, като на четвъртфиналите ще срещне защитаващия титлата си и номер 1 Новак Джокович (Сърбия). Джокович вчера спечели на покрития Централен корт срещу Вашек Поспишил (Канада) с 6:3, 7:5.


Успехът на Григор Димитров е напълно задължителен, тъй като голямата цел пред българина е участие на финалния турнир Мастърс в Лондон, където могат да се състезават само най-добрите осем тенисисти за сезона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец