Свързани новини

22.09.2014 15:20

Истерия за билети от Шампионската лига: А- и В- сектор продадени за 30 минути

Видян 1554 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само 30 минути бяха нужни на Лудогорец да продаде всички възможни билети за секторите А и В общо и за трите си мача в Шампионска лига – срещу Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. 14 000 пропуска за най-конвертируемите сектори на националния стадион Васил Левски се изкупиха за по-малко от час.


Блок 32 от Сектор В е затворен от УЕФА и за него не се предлагаха пропуски. Друга част от секторая пък е разпределена предварително за притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България. Въпреки това, солидна бройка пропуски бе пусната в продажба, но много бързо бе изчерпана.


В момента останали билети има само за секторите Б и Г. От 26 септември в продажба тръгват и единичните пропуски за мача с Реал (Мадрид), но само при условие, че има останали места.


Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че освен ценните хартийки, продажбата на фенски артикули също отчита рекорди: „Билетите вървят отлично. Пропуски за срещите се продават в цялата страна. Това дава възможност за по-спокойно закупуване на билети, за да се избегнат колосални опашки. И за да може всеки, който иска да гледа хубав футбол, да присъства на стадиона. Продажбите на шалчета и фланелки също вървят доста добре. Това ме радва и показва, че много хора симпатизират на отбора“, коментира Домусчиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!