Свързани новини

18.09.2014 15:30

Кличко се „възстанови“, поднови подготовката си

Видян 1352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като в края на миналия месец каза, че е получил тежка контузия в бицепса дни преди защитата на световните титли, Владимир Кличко поднови подготовката си за мача с Кубрат Пулев. Чука говори пред украинската агенция УНИАН за предстоящата среща и демонстрира уважение към българина. „Списъкът му с победи говори сам за себе си. В професионалния бокс Кубрат има 20 мача и никога съдиите не са вдигали ръката на съперника му. На 15 ноември Пулев ще направи всичко възможно, за да стане световен шампион. Той е много достоен опонент“, коментира Кличко.


В отговор Кубрат Пулев обаче показа, че хич не му е до любезности. „Владимир Кличко е костелив орех, но ще го счупя“, закани се боксовата ни звезда.


Кобрата твърди, че контузията на Кличко е била само и единствено с цел да наруши подготовката му за мача. В подкрепа на думите на родния боксьор е това, че ако украинецът действително е получил контузия в края на август е немислимо вече да е готов за тренировки. „Неговите дълги леви прави няма да ме спрат. Бях готов за 6 септември, а за 15 ноември ще бъда още по-готов“, категоричен бе Кубрат пред boxen.de.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева