Свързани новини

10.09.2014 14:48

Реал Мадрид ще запази три хотела в София за гостуването срещу Лудогорец

Видян 1836 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Босът на охраната и мениджърът по пътуванията на най-богатия клуб в света Реал Мадрид от няколко дни са в София, където трябва да уредят гостуването на своя отбор срещу българския шампион Лудогорец. Както е известно двата тима ще се изправят на 1-и октомври в мач от груповата фаза на Шампионската лига.


Отговарящият за сигурността на Белия балет извърши внимателен оглед стадион Васил Левски. Както е известно, в момента на съоръжението текат ремонтни дейности. Те са наложени от УЕФА, за да може Лудогорец да приеме мачовете от турнира в София. Представителят на Реал е огледал подробно ложата. Той трябва да прецени кое ще е най-безопасното място за президента на кралете Флорентино Перес и хората около него. Босът на испанците по принцип не посещава всяко гостуване в Европа, но ще дойде в София.


Човекът, който отговаря за пътуванията на Кристиано Роналдо и компания, пък е оглеждал най-елитните столични хотели. Предполага се, че Реал ще наеме три хотела в София. В единия ще бъдат шефовете, треньорите и футболистите. В другия - играчите и щабът на младежкия тим на 10-кратния Еврошампион. А в третия ще бъдат настанени журналистите, които ще съпроводят испанците в България. Очаква се те да бъдат между 40 и 50 души.


Във всички случай, най-богатият клуб в Света демонстрира непонятно за нашите футболни граници поведение. В последните години Реал печели средно по 512,6 милиона евро, което е абсолютен рекорд сред отборите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби