Свързани новини

08.09.2014 10:35

Волейболистите продължават напред в Полша

Видян 1321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Волейболните национали на България успешно се класираха за втората фаза от световното първенство в Полша. Лъвовете снощи изиграха последния си мач от поток  C срещу суперфаворита Русия. Резултатът от двубоя не бе известен до редакционното приключване на броя, но той не повлия пряко на класирането на трикольорите.


Освен момчетата на Пламен Константинов и отбора на Сборная, от същата група C напред продължават и гарнитурите на Китай и Канада, срещу които записахме съответно победа и загуба.


В следващата фаза на турнира България попада в групата на смъртта F, където отново ще борим конкуренцията на Русия, Канада и Китай, както и на класиралите се от група B изключително силните отбори на Германия и Бразилия. Потокът е допълнен от опашкарите Куба и Финландия.


Другата група от втория етап на първенството е съставена от селекциите на Полша, Франция, Сърбия, Иран, Аржентина и още три страни, които до последно не бяха известни.


Втората фаза на шампионата ще се проведе между 10-и и 14-и септември, а само първите три отбора от всяка от двете групи ще се класират за заключителната фаза на турнира. Във втория етап всяка от държавите запазва актива си от точки от първата част.


В конкуренцията на Русия и Бразилия, пред Андрей Жеков и компания се отваря изключително трудна задача за класиране напред, но място в тройката определено не е мираж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей