Свързани новини

02.09.2014 14:15

Гледаме Реал Мадрид срещу рекордни за българския футбол суми

Видян 1335 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като раздаде най-високите премии, давани в историята на българския футбол, за успеха над Стяуа, сега шампионът на Бългалия Лудогорец ще пусне и най-скъпите цени на билети.


Разградчани ще домакинстват на Ливърпул, Реал Мадрид и Базел. Според информация на Тема спорт за трите домакински мача от групите на Шампионска лига в секторите зад вратите - Б и Г, ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор В ще са по 80 лева, а за А – космическите за българския запалянко 100 лв.


Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи. За секторите Б и Г цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор В 210 лева (по 70 лева на среща) и за А - 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач.


Цената на пропуските все още не е обявена официално, но именно това е намерението на ръководството на Лудогорец. Не е изключено обаче да има корекции, но те няма да са значителни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец