Свързани новини

14.07.2014 15:10

Пулев и Кличко си подадоха ръка преди двубоя

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Словесната битка между световния шампион по бокс Владимир Кличко и главния претендент за титлата Кубрат Пулев продължава с пълна сила. Както е известно, двамата ще се срещнат в мач за шампионските пояси в тежка категория на 6 септември в Хамбург. За разлика от традиционните надприказваници, в своите интервютата и Пулев, и Кличко, се отнесоха с огромно уважение един към друг.


Украинецът за пореден път се изказа ласкаво за Кобрата: „Той вече показа на пресконференцията, че е уверен в себе си и че иска да стане шампион. Никога не е губил и е втори в световната ранглиста. Сигурен съм, че за разлика от хора като Дейвид Хей и някои други Кубрат Пулев не е силен само на думи. Той ще е много опасен на ринга. Със сигурност ще е по-опасен там, отколкото на думи. Не се съмнявам в това. Подготовката ми вече започна. Ще спазвам програмата, по която работя вече много години", заяви Кличко, цитиран от 7 дни спорт.


Българският шампион Пулев пък говори за британския сайт boxingnewsonline.net: „Владимир е в топформа. Моята работа е да намеря път през гарда му и да пробвам брадичката му. Умен е - компанията му К2 спечели търга за мача и организира срещата по своите си правила. Искам да съм най-добрият и трябва да го бия, да върна вълнението, което в момента липсва в тежка категория. Гладен съм като мечка и само спечелването на световната титла ще утоли глада ми“, коментира Кобрата пред журналиста Джеймс Слейтър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а