Свързани новини

04.06.2014 14:27

Сираков: Левски е в сърцето ми

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендата на Левски Наско Сираков за пореден път намекна, че предстоят големи новини, свързани с него и синия клуб. В публичното пространство от няколко дни се лансира версията, че той подготвя купуването на акциите от сегашния собственик Тодор Батков.


Бившият началник на Герена не разкри и сега какви са плановете му, но обяви, че работи сериозно с екипа си от големи хора и скоро ще обяви какво са намеренията и действията му. "Левски е моят дом, биографичната ми книга е подарък за юбилея за всички, които обичат Левски. Аз поне в мислите и сърцето си никога не съм излизал от Левски, така че във всеки един момент мога да се върна", сподели Сираков пред журналистите.  


"Ще изчакате още малко и до десетина дни ще обявя своето решение и то ще бъде във футболна насока. Много е относително, работя със сериозен екип ежечасно. Когато съм готов, ще свикам пресконференция и ще обявя, каквото имам да казвам. Ще видите", заяви загадъчно Сираков.


Той говори и за раздухания от Италия скандал, свързан с юбилейния мач на сините срещу Лацио. От Федербет поставиха шоу-двубоя на Васил Левски в списък със съмнителни двубои. "Мачът Левски - Лацио не е уговорен в никакъв случай. Левски е създаден с голяма любов и ние чествахме 100 години любов към отбора си. Така че нямаше как да бъде тъжен юбилеят ни, досега като си спомня за този ден и настръхвам", сподели Сираков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат