Свързани новини

20.05.2014 14:56

ЦСКА пуска втора емисия с акции

Видян 1146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки, че продажбата на акции на ПФК ЦСКА се оказа провал, почетният президент на клуба Александър Томов обяви, че червените ще пуснат втора емисия ценни книжа.


„Решихме да направим второ пълноценно публично предлагане на акции, разговаряхме с 2 банки, за да може тези две банки да направят инструктаж, да определят таксите. В голяма част от банковите офиси не продаваха акции, защото нямаха указания какви да бъдат таксите. Има неща, които сами не сме предвидили“, призна Томов.


В първия опит за продажба на акции резултатите сочат, че изкупените ценни книжа са само 12% от предложената емисия или 359 206 акции. Условието за успешно предлагане беше да бъдат купени 1 409 210 акции от общо 3 млн. В последния ден имаше активност, след като през борсата минаха сделки за 27 445 акции. Всички акционери от временната емисия на ЦСКА ще получат стойността на закупените акции обратно без платените комисиони за услугите на инвестиционните посредници.


Крахът с продажбата на ценни книжа подсети ЦСКА да поиска дължимите 600 000 евро от турския клуб Мерсин. Сумата е по трансфера на нападателя Спас Делев от зимата на 2012 г. Трансферът беше за 1,2 милиона евро. Мерсин се показа като некоректен платец, а след изпадането от елита ФИФА не можеше да задължи финансово закъсалия клуб да се издължи. На Българска армия имат да получават още 250 000 евро от трансфера на Александър Тонев по оста Лех Познан - Астън Вила.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец