Свързани новини

31.03.2014 10:01

Григор с още едно място напред в света

Видян 1087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров продължава да изкачва стълбицата към върха на мъжкия тенис и от днес вече е на рекордното в кариерата си 15-о място! Независимо, че не успя да спечели точки на мастърсите в Индиън Уелс и Маями през този месец, той бележи прогрес с една позиция.

В момента най-добрият български тенисист се подготвя за мачовете с Гърция от втора Евро-африканска група на купа "Дейвис". Двубоите ще се състоят от 4 до 6 април в Атина. През седмицата Гришо проведе открит урок с деца на кортовете на Тенис клуб "Малееви". Събитието организира една от най-известните марки дезодоранти, на която Григор вече е рекламно лице.

След Гърция Димитров ще се отправи към Монте Карло, където ще участва на първия си турнир на клей за сезона и ще трябва да защитава 180 точки. Както е известно, миналата година на тази надпревара хасковлията достигна до първия си 1/4-финал на "Мастърс".

В същото време първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова също бележи прогрес и от 47-а вече е под номер 42 в класацията на WTA. Очаква се много бързо пловдивчанката да се завърне в Топ 40, тъй като има да защитава едва 30 точки на клей.


Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова пък се изкачи с пет места в ранглистата. 26-годишната Пиронкова, която през миналата седмица достигна до третия кръг на турнира в Маями, натрупа актив от 1260 точки и прогресира до 42-рото място. Лидерка при жените остана Серина Уилямс (САЩ) с 12 660 точки, която спечели втора поредна и общо седма титла в Маями.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион