Свързани новини

25.02.2014 15:05

На Апенините: Бербатов преминава в Интер през лятото

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският нападател Димитър Бербатов може да се премести от лятото в италианското първенство като футболист на Интер, информира сайтът optimagazine.com. Материалът е посветен на Диего Милито, който по всичко личи, че ще напусне Интер и ръководството вече се е заело да търси заместник за атаката на отбора. 34-годишният аржентинец е в Интер от 2009 година, а според слуховете ще премине в Ювентус със свободен трансфер. Интер и Милито изглеждат все по-далече един от друг, а треньорът Валтер Мадзари предпочита да залага в предни позиции на друг аржентинец - Мауро Икарди, пише още изданието.


„Димитър Бербатов изглежда първа опция за попълване на атаката на Интер и след два неуспешни опита да заиграе в калчото, това може да се случи. Бербатов е бил пред трансфери и в Ювентус, и във Фиорентина, но нещата не са ставали. Предвид факта, че завръщането на Фалкао ще се случи, едва ли ще има място и за Бербатов, който няма да стои на пейката“, се казва още в анализа на optimagazine.com.


Ако заиграе в Интер, българинът ще се събере в Интер с бившия си съотборник от Манчестър Юнайтед – сърбинът Неманя Видич, който наскоро обяви, че в края на сезона напуска Олд Трафорд, а Интер е най-вероятният нов отбор на защитника.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог