Свързани новини

16.01.2014 17:01

Гришо и Маша продължават напред в Мелбърн

Видян 1202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на България Григор Димитров записа трисетова победа срещу тайванеца Йен Хсун-Лу във втория кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис. Двубоят започна по-късно от предвиденото, заради високите температури. Живакът в Мелбърн отчиташе над 41 градуса. В следващия етап на турнира от Големия шлем хасковлията ще срещне поставеният под №11 в схемата Милош Раонич. В официалната статистика Димитров има победа и загуба срещу Раонич. Срещата между двамата ще се играе в събота.


Гаджето на Гришо – руската тенис звезда Мария Шарапова – пък победи италианката Карин Кнап в труден мач от втория кръг. Срещата се игра при 38 градуса по Целзий. Третата в света Шарапова срещна силен отпор от страна на Кнап. Рускинята взе първия сет с лекота - 6:3, но втория загуби с 4:6. В крайна сметка Маша успя да се наложи над съперничката си, спечелвайки мача с 2:1.


Главният медик на турнира д-р Тим Ууд направи интересен коментар по повод нечовешките температури за провеждането на професионален тенис турнир: „Човечеството е еволюирало, докато хората са гонели антилопи по осем часа на ден във високите полета на Африка при подобни условия. Има тенисисти, които ще се оплакват и никой не казва, че на всички ще им е ужасно комфортно да играят, но, от медицинска гледна точка, човешкото тяло се адаптира добре към жегата. Дали е хуманно или не, е съвсем друга тема на разговор“ лаконичен бе Ууд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са