Свързани новини

31.10.2013 11:30

Валери Божинов пребит заради Моника

Видян 4415 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистът Валери Божинов е бил пребит в Пловдив от мутри заради заплахите и обидите, които е отправял към моделката Моника Валериева, твърдят във Facebook присъствали на мелето. Здравеняците са били приближени на красавицата, която често се забавлявала с тях в града под тепетата. За малко да го отнесе и Азис, който напускал по същото време заведението, в което пял. След това бившият национал на България преживял истински кошмар в родния град на доскорошната си съпруга - Николета Лозанова, разкри "Топспорт". „Наистина има бито момче в Пловдив, което се казва Валери, но не съм аз“, заяви Божинов пред BLife. „Няма никакъв сигнал за побой или друг инцидент около Валери Божинов", отсякоха от ОД на МВР в Пловдив.


От полицията също отрекоха: „Публикациите, изнесени в медиите, не отговарят на истината“, обясниха още оттам.


По-рано в някои медии гръмна неофициалната информация, че в нощта на петък срещу събота футболистът е бил пресрещнат от група здравеняци на излизане от нощен клуб в града под тепетата, теглили му един здрав пердах и го захвърлили в канавка край река Марица. Младеж в несвяст лежи безжизнен в храстите недалеч от „Водна палата“, гласял сигналът, подаден в полицията. Униформените в пристигналата патрулка пък установили, че това е самият Валери Божинов, съобщи ТопСпорт. Шефът на охранителната фирма "ДАИКС"- Георги Фърцов, беше достатъчно вежлив, за да разпореди доклад от служителите си какво се е случило в събота сутринта в района. "Малко ударихте на камък, но все пак трябва да черпите като медия. Знам, че информацията е от огромно значение за вас. Това с Валери не е станало на територията, която охраняваме, а в съседното "Милионерите", заяви Фърцов пред "Топспорт".


Твърди се, че наистина битият пред Водната палата в Пловдив се казва Валери, но това е бил Валери Ненчев-Главата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и